skip to Main Content

Nieuw kantoor CRM-plus

CRM-plus is verhuisd naar een nieuwe locatie in Culemborg. Het nieuwe kantoor is gelegen in het centrum en biedt voldoende parkeergelegenheid voor klanten en medewerkers. Na een forse verbouwing is het bedrijf in September jongstleden verhuisd en werken we vanuit onze nieuwe werkomgeving.

“We waren toe aan een nieuw en modern kantoor dat we zelf konden inrichten naar onze eigen wensen. We kwamen deze locatie tegen en zijn gezamenlijk met onze architect aan de slag gegaan om een werkplek te creëren die van deze tijd is. Het pand is gerenoveerd en we beschikken nu over alle faciliteiten die we ons kunnen wensen”. Aldus Frank Euwe, algemeen directeur van CRM-plus.

“De locatie is gemakkelijk bereikbaar en de centrale ligging draagt bij aan de energieke werksfeer die we belangrijk vinden voor onze medewerkers en onze klanten”.

De nieuwe adresgegevens zijn:

CRM-plus B.V.
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
Culemborg

Tel: +31 345 744 057

Over CRM-plus
CRM-plus is een jonge, dynamische consulting organisatie gericht op het succesvol maken van u als klant op het gebied van Customer Relationship Management (CRM). Wij zijn gespecialiseerd in Salesforce CRM en hebben met meer dan 250 projecten voor kleine en grote organisaties inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd als Salesforce Cloud Alliance partner. Voor meer informatie bezoek: www.crm-plus.nl.

Back To Top