skip to Main Content

SALESFORCE TRAINING PRAKTISCH EN EFFECTIEF WERKEN MET UW CRM-SYSTEEM SALESFORCE TRAINING PRAKTISCH EN EFFECTIEF WERKEN MET UW CRM-SYSTEEM

SALESFORCE TRAINING

CRM-plus biedt diverse soorten training op het gebied van CRM. Naast de Salesforce eindgebruikerstrainingen die vaak als afsluitend onderdeel van Salesforce implementaties worden gegeven, bieden we ook trainingen op specifieke aandachtsgebieden.

Trainingen kunnen in-company of daarbuiten worden georganiseerd. CRM-plus streeft altijd naar korte en effectieve trainingen waarin de deelnemers zoveel mogelijk zelf aan de slag gaan.

CRM-plus HEEFT EEN UITGEBREID AANBOD VAN TRAININGEN

Eindgebruikerstraining

De CRM projecten die CRM-plus implementeert variëren van 1 tot 500+ gebruikers. Een van de belangrijkste succesfactoren van een CRM implementatie is de adoptie van het nieuwe systeem door de gebruikers. Elke CRM implementatie kent dan ook een in het traject opgenomen eindgebruikerstraining. Hierdoor leren de CRM eindgebruikers efficiënt te werken met het nieuwe CRM-systeem.

Ook zogeheten ‘refreshment trainingen’ verzorgen we vaak, om na het opdoen van meer gebruikservaring de kennis en het gewenste gebruik nog beter te borgen. Veelal wordt door ons maatwerk trainingsmateriaal ontwikkeld, inclusief eventuele documentatie voor naslag. Altijd exact afgestemd op uw wensen.

Salesforce Administration

Voor uw ICT team kunnen we een Salesforce Administration training verzorgen waarin de belangrijkste beheer & administration functionaliteiten aan de orde komen. Het gaat hierbij dan bijvoorbeeld over het beheer van gebruikers, het instellen van profielen en permissies en het doorvoeren van wijzigingen in de datastructuur. Samen stellen wij een trainingsprogramma op dat volledig aan uw wensen tegemoetkomt en wordt verzorgd door een kundige en ervaren trainer.

Salesforce Reports & Dashboards

Speciaal voor Salesforce eindgebruikers die zelf aan de slag willen met Salesforce rapportages en dashboards heeft CRM-plus de training “Salesforce reports & dashboards” ontwikkeld. Vanuit de basisbegrippen rondom het datamodel wordt uitgelegd hoe gegevens kunnen worden gefilterd en wat de principes zijn die gehanteerd worden voor het maken van rapporten. De training behandelt rapportages en biedt hands-on gelegenheid om te oefenen. De rapportage module wordt gevolgd door de daarop gebaseerde dashboard module.

Eveline Ludlam – Marketing Manager Wilgenrijk: “Normaal zijn systeem trainingen saai en onpraktisch. Dit was de eerste eindgebruikers training die ik zeer relevant en interessant vond en waarmee ik daadwerkelijk de praktijk in kan…”

Ferdi Buijsrogge – Algemeen directeur gebiedsontwikkeling Wilgenrijk: “Na het werken met Salesforce snap ik niet hoe mensen nog met Excel lijstjes kunnen werken”

John Hogenes – ICT Manager Arbouw: “CRM-plus heeft echt alle zeilen bijgezet om ondanks de forse tijdsdruk en grote complexiteit het project vóór de keiharde deadline succesvol af te ronden”

Back To Top