skip to Main Content

ONZE PLUS IS ER VOOR U! ADVIES + IMPLEMENTATIE + TRAINING + SUPPORT ONZE PLUS IS ER VOOR U! ADVIES + IMPLEMENTATIE + TRAINING + SUPPORT

OVER CRM-plus

CRM-plus is een ervaren en strategisch consulting organisatie gericht op het succesvol maken van u als klant op het gebied van Customer Relationship Management. In de afgelopen elf jaar hebben we met talloze projecten, vaak gebaseerd op Salesforce CRM, de nodige expertise opgebouwd om te weten waar we het over hebben.

We excelleren in het vertalen van business uitdagingen naar goede keuzes en oplossingen in processen en IT. Oplossingen waarmee u uw doelstellingen bereikt en waarbij de balans tussen investeringen en opbrengsten leidend is. Hoewel technologie een wezenlijke rol speelt in de veranderingen in het CRM vakgebied, en hoewel de oplossingen die we aandragen vaak gebaseerd zijn op technologie, zien we ons zelf niet als ICT bedrijf, maar meer als businesspartner.

In onze visie vormt de voortschrijdende technologische ontwikkeling, en dan specifiek op het vlak van CRM, steeds een drijvende kracht voor innovatie. Nieuwe CRM technologie biedt nieuwe kansen in hoe organisaties zich manifesteren in de markt qua slagkracht en kwaliteit. Hoewel ICT een belangrijke initiator vormt, is het begrip van de business en de vertaalslag naar hoe de beschikbare technologie toe te passen, zodanig dat de verandering omarmt wordt door de mensen binnen de organisatie, minstens zo belangrijk.

DE KRACHT VAN CRM-plus

Fast Delivery
De huidige cloud technologie is always-on en direct beschikbaar voor gebruik. Deze technologie leent zich in het bijzonder om op iteratieve wijze snel stappen te kunnen maken. Snelheid is dus key. CRM-plus heeft een implementatie methodiek ontwikkeld waarmee de vaak kortstondige deelprojecten simultaan kunnen worden uitgevoerd. Op basis van deze specialisatie zijn wij niet alleen in staat om snel projecten op te leveren maar bieden we ook voor onze bestaande klanten een snel business support kanaal.

Professionals
De consultants die wij voor u inzetten zijn breed georiënteerd en uitgerust met de nodige kennis op het vlak van bedrijfsvoering en –processen. Daar bovenop beschikken we over de know-how nodig voor CRM implementaties middels continue certificering in Salesforce CRM en ervaring opgedaan in vele projecten. We zien Customer Relationship Management als een breed en interessant vakgebied, ontwikkelen zich voortdurend en willen actief zijn aan het front hiervan.

Value driven
Naast de vraag “hoeveel kost het” is de vraag “wat levert het op” voor ons minstens zo belangrijk. Komt op de laatste vraag geen duidelijke verwachting dan heeft beantwoording van de eerste vraag in onze ogen weinig zin. CRM-plus consultants dagen hun opdrachtgevers uit om kritisch te kijken naar waarin wordt geïnvesteerd en om er zeker van te zijn dat het maximaal haalbare resultaat wordt nagestreefd.

People focus
”Delivering your success” is ons credo. We bedoelen hiermee úw succes. Het keer op keer leveren van een maximale contributie om te bereiken wat ú wilt bereiken. Het gaat uiteindelijk om mensen die gezamenlijk in staat zijn doelen te bereiken die we met succes betitelen. Dit doen we door goed te luisteren, het leveren van gebruiksvriendelijke oplossingen en het geven van kundige training waarmee we in staat zijn een hoge adoptiegraad te bereiken waardoor úw gewenst succes binnen handbereik komt.

Eveline Ludlam – Marketing Manager Wilgenrijk: “Normaal zijn systeem trainingen saai en onpraktisch. Dit was de eerste eindgebruikers training die ik zeer relevant en interessant vond en waarmee ik daadwerkelijk de praktijk in kan…”

Ferdi Buijsrogge – Algemeen directeur gebiedsontwikkeling Wilgenrijk: “Na het werken met Salesforce snap ik niet hoe mensen nog met Excel lijstjes kunnen werken”

John Hogenes – ICT Manager Arbouw: “CRM-plus heeft echt alle zeilen bijgezet om ondanks de forse tijdsdruk en grote complexiteit het project vóór de keiharde deadline succesvol af te ronden”

Back To Top