skip to Main Content

Meet the new Salesforce, Lightning Experience

Op 10 december 2018 heeft CRM-plus voor haar relaties een exclusieve Lightning Experience demonstratie gegeven waarin kennis gemaakt kon worden met het nieuwe product van Salesforce en de te verwachten ontwikkelingen.

Salesforce Lightning Experience is niet alleen een moderne nieuwe gebruikers ervaring, maar zit vol nieuwe functies die u helpen om adoptie te versnellen en uw sales productiviteit te verhogen. De interface biedt u alles wat u nodig heeft om sneller te kunnen verkopen en wat u verwacht van een hedendaagse web applicatie. U heeft een compleet overzicht en bent volledig op de hoogte van wat er speelt bij uw (potentiële) klanten. Daarnaast wordt met de 25 nieuwe functies binnen Lightning Experience de adoptie en het gebruik van Salesforce versneld. Uw Rapportages en Dashboards bieden hiermee een nóg beter inzicht in alles wat voor u belangrijk is.

Bent u benieuwd of Salesforce Lightning Experience iets voor u is? Neemt u dan gerust contact op met CRM-plus. Wij helpen u graag.

Over CRM-plus
CRM-plus is een ervaren strategisch consulting organisatie gericht op het succesvol maken van u als klant op het gebied van Customer Relationship Management (CRM). Wij zijn gespecialiseerd in Salesforce CRM en hebben met talloze projecten voor kleine en grote organisaties inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd als Salesforce Cloud Alliance partner.

Back To Top