skip to Main Content

WERKEN IN CRM IS WERKEN BIJ CRM-plus WERKEN IN CRM IS WERKEN BIJ CRM-plus

Werken bij CRM-plus

CRM-plus is een jonge ambitieuze Consulting organisatie, actief op het gebied van CRM. Wij helpen onze klanten met het verbeteren van hun marketing-, verkoop- en serviceactiviteiten door het implementeren van ‘s werelds meest innovatieve CRM systeem: Salesforce.com.

Wij onderscheiden ons door ons advies te focussen op business waarde voor de klant, een snelle levering van wat gevraagd wordt en door te werken met enthousiaste professionals die begrijpen dat het invoeren van CRM meer is dan een systeem.

Om onze groeiambities te verwezenlijken zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Spreekt CRM-plus je aan en denk je ons team te kunnen versterken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kim Oskam – Marketing & Sales CRM-plus: “Continu in contact met onze klanten om te weten wat er speelt ”

Frank Euwe – Algemeen Directeur CRM-plus: “Altijd uitdagend werk; vol persoonlijke en professionele ontwikkeling”

Eric Delahay – Salesforce Senior Consultant CRM-plus: “Het vertalen van uw business uitdagingen naar goede keuzes en oplossingen in processen en IT. Oplossingen waarmee u uw doelstellingen bereikt”

Linda van Dam – Salesforce Developer CRM-plus: “Het bouwen van robuuste, schaalbare innoverende oplossingen in Salesforce die ook echt werken voor de eindgebruikers”

Back To Top