skip to Main Content

WERKEN IN CRM IS WERKEN BIJ CRM-plus WERKEN IN CRM IS WERKEN BIJ CRM-plus

Werken bij CRM-plus

CRM-plus is een ervaren en strategisch Consulting organisatie, actief op het gebied van CRM. Wij helpen onze klanten met het verbeteren van hun marketing-, verkoop- en serviceactiviteiten door het implementeren van ‘s werelds meest innovatieve CRM systeem: Salesforce.com.

Wij onderscheiden ons door ons advies te focussen op business waarde voor de klant, een snelle levering van wat gevraagd wordt en door te werken met enthousiaste professionals die begrijpen dat het invoeren van CRM meer is dan een systeem.

Om onze groeiambities te verwezenlijken zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Spreekt CRM-plus je aan en denk je ons team te kunnen versterken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Frank Euwe – Algemeen Directeur CRM-plus: “Altijd uitdagend werk; vol persoonlijke en professionele ontwikkeling”

Linda van Dam – Salesforce Developer CRM-plus: “Het bouwen van robuuste, schaalbare innoverende oplossingen in Salesforce die ook echt werken voor de eindgebruikers”

Joriena van Ommeren – Controller: “In mijn vak is precisie een basisvereiste om alles kloppend te hebben. Dit past perfect bij CRM-plus; in detail moet alles altijd kloppend zijn. Natuurlijk in de cijfers maar ook in elk klantproject

Lili Euwe | project office assistant : “Ik waarborg de kwaliteit en klanttevredenheid bij projecten en ondersteun het groeiende team consultants”

Back To Top