skip to Main Content

Salesforce Lightning Experience Seminar

Na het succes van het Lightning Experience seminar op 10 december 2018, heeft CRM-plus op 4 maart 2019 voor haar relaties opnieuw een Lightning Experience demonstratie gegeven waarin kennis gemaakt kon worden met het nieuwe product van Salesforce en de te verwachten ontwikkelingen.

Salesforce Lightning Experience is niet alleen een moderne nieuwe gebruikers ervaring, maar zit vol nieuwe functies die u helpen om adoptie te versnellen en uw sales productiviteit te verhogen. De interface biedt u alles wat u nodig heeft om sneller te kunnen verkopen en wat u verwacht van een hedendaagse webapplicatie. U heeft een compleet overzicht en bent volledig op de hoogte van wat er speelt bij uw (potentiële) klanten. Daarnaast wordt met de 25 nieuwe functies binnen Lightning Experience de adoptie en het gebruik van Salesforce versneld. Uw Rapportages en Dashboards bieden hiermee een nóg beter inzicht in alles wat voor u belangrijk is.

Bent u benieuwd of Salesforce Lightning Experience iets voor u is? Neemt u dan gerust contact op met CRM-plus. Wij helpen u graag.

Back To Top