skip to Main Content

Nieuwe website CRM-plus

Op 23 januari 2015 lanceert CRM-plus haar nieuwe website. “Na ons nieuwe kantoor en onze nieuwe branding was onze website aan de beurt”, aldus Frank Euwe, algemeen directeur van CRM-plus.

“Onze vorige website heeft ruim 5 jaar dienst gedaan en was toch vrij statisch en ook voor mobiel gebruik minder geschikt. Met deze nieuwe website starten we tevens de volgende fase van onze onderneming. Daar waar we eerder vele succesvolle projecten puur op mond tot mond reputatie binnen kregen zullen we nu met de site onze reputatie actiever gaan uitdragen. En wel op zo’n manier dat onze bestaande en nieuwe klanten het waardevol zullen vinden om tijd aan onze content te besteden”.

“De nieuwe structuur van de website leent zich bij uitstek voor veel meer interactie met de bezoekers, ook mobiel. Bovendien hebben we onze interne processen meer afgestemd op het leveren van bijdrages aan de content. Natuurlijk is de site geïntegreerd met onze eigen operationele Salesforce omgeving waardoor we actiever van email marketing gebruik zullen gaan maken. Door deze integratie kunnen we ook een completer aanbod bieden van onze Business support services. In 2015 willen we weer meer dan 30% groeien en we verwachten dat onze nieuwe website hier een belangrijke bijdrage aan kan leveren”.

Over CRM-plus
CRM-plus is een jonge, dynamische consulting organisatie gericht op het succesvol maken van u als klant op het gebied van Customer Relationship Management (CRM). Wij zijn gespecialiseerd in Salesforce CRM en hebben met meer dan 250 projecten voor kleine en grote organisaties inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd als Salesforce Cloud Alliance partner.

Back To Top