skip to Main Content

CRM-plus lanceert serie van nieuwe Seminars

Vanaf januari 2015 lanceert CRM-plus een hele serie aan seminars. “CRM-plus biedt vanaf 2015 een reeks van nieuwe seminars, workshops en open trainingen”, aldus Frank Euwe, algemeen directeur van CRM-plus.

“We merken dat er meer en meer behoefte is aan informatieve en praktische seminars over het gebruik van Salesforce en spelen hier op in met deze nieuwe serie van events. Op ons kantoor en vlak daarbij zijn we in staat kleine tot grote groepen deelnemers te hosten waardoor het bieden van deze events op hoge frequentie mogelijk wordt. Met ons nieuwe kantoor zijn we in staat sessies te hosten van vijf tot 350 deelnemers.”

“Naast de seminars die Salesforce introduceren gaan we specifiek in op toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van mail chimp in combinatie met Salesforce of aan een introducerende training op het vlak van Salesforce rapporten en dashboards. Ook starten we een serie over ons eigen gebruik van Salesforce: “Salesforce voor professional services”. Daarnaast gaan we workshops organiseren waarin we gezamenlijk met de deelnemers Salesforce gaan optimaliseren en implementeren.”

Over CRM-plus
CRM-plus is een jonge, dynamische consulting organisatie gericht op het succesvol maken van u als klant op het gebied van Customer Relationship Management (CRM). Wij zijn gespecialiseerd in Salesforce CRM en hebben met meer dan 250 projecten voor kleine en grote organisaties inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd als Salesforce Cloud Alliance partner. Voor meer informatie bezoek: www.crm-plus.nl.

Back To Top