skip to Main Content

KLANT REFERENTIE - GAZING PERFORMANCE SYSTEMS

Gazing Performance Systems – Salesforce Terrain Map

CRM-plus helpt Gazing Performance Systems met het tijdig leveren van state-of-the-art Gazing tooling in Salesforce…

Een van grootste klanten van Gazing Performance Systems wilde graag de ondersteunende tools van Gazing’s Sales methodologie geïmplementeerd zien in haar CRM systeem. De klant is gebruiker van Salesforce CRM met wereldwijd meer dan 4500 gebruikers. “Gezien de enorme tijdsdruk zochten we een partner die snel kon leveren en nadrukkelijk ook een rol kon spelen in het managen van de business scope”, aldus Hiske Vegting van Gazing Performance Systems. “Bovendien dient onze tool die als webapplicatie is gebouwd overgezet te worden naar het Salesforce platform vanwege de hoge security eisen van onze klant”.

Door samen met Gazing de structuur en de code van de webapplicatietool te onderzoeken werd direct dezelfde dag de functionele scope duidelijk. Bovendien werd hiermee de te verwachten effort tastbaar. Het project werd invulling gegeven, wederom op een agile/scrum achtige wijze. Door middel van webmeetings met wereldwijd soms 10 deelnemers werd het mogelijk het project goed te managen, zodat parallelle ontwikkeling in verschillende sandboxes mogelijk was.

Gedurende het project hebben we steeds de mogelijkheid opengelaten om nog wijzigingen door te voeren. De klant had hiermee steeds invloed op het resultaat en hield zelf rekening met de keiharde deadline die gehaald moest worden.

Direct in het nieuwe jaar zijn we live gegaan. Onze gezamenlijke eindklant is nu in staat met de 3000 accountmanagers Account Business Plannen binnen Salesforce te maken. De terrain map functionaliteit is de Gazing tooling die enorm zal bijdragen bij het focussen op de juiste Account dmu’s. Deze gefocuste effort zal hoe dan ook leiden tot een toegenomen sales effectiviteit en resultaat.

Bovendien staat de deur nu open om op deze basis verdere verbeteringen door te voeren. Met name het strakke gezamenlijke projectmanagement van Gazing en CRM-plus leidde tot een oplossing die future-proof is voor nieuwe releases van de functionaliteit.

Ervaring en innovatie
Gazing Performance Systems is eind jaren ‘90 ontstaan en heeft sindsdien voor meer dan 40.000 mensen in meer dan zestig landen en in 12 talen programma’s uitgevoerd. De nadruk ligt op Blended leren; vanaf de werkplek, samen met collega’s ondersteund op een tablet, je smartphone en met speelse workshops.

Gazing Performance Systems
Gazing betekent in feite niet meer dan in- en uitzoomen. Je wilt het overzicht houden, maar je ook goed kunnen richten op de details. Precies dat wat nodig is als de druk te hoog is en er behoefte ontstaat aan duidelijkheid. Wij brengen samen met jou de route naar betere prestaties in kaart. Gazing Performance Systems: GPS.

Presteren onder druk
We krijgen in ons werk allemaal te maken met druk. Dat is prima, zolang we maar met die druk om kunnen gaan. Druk moet beheersbaar blijven zodat je helder kan blijven denken en focus houdt op het gewenste resultaat. Wij laten je zien waar de mentale druk vandaan komt en hoe dit weer beheersbaar wordt.

Back To Top