skip to Main Content

Nieuwe branding CRM-plus

CRM-plus heeft haar Branding vernieuwd ! “De verhuizing naar een nieuw adres was voor ons aanleiding om ook de huisstijl onder de loep te nemen”, aldus Frank Euwe, algemeen directeur van CRM-plus. “We waren op zoek naar een logo dat krachtiger onze identiteit uitdrukt en zijn gezamenlijk met ons reclamebureau tot het gewenste resultaat gekomen”.

“Onze pay off “Success Delivered” komt ook veel beter tot zijn recht in de nieuwe huisstijl. De pay off is een knipoog naar Salesforce die als pay off “no software – success” hanteert. Zij leveren de cloud technologie en wij zorgen dat onze klanten die succesvol kunnen gebruiken”.

“De nieuwe branding zal voor ons ook het startsein zijn om de CRM-plus website te gaan vernieuwen; hier hebben we veel goede ideeën voor die we komend kwartaal zullen uitwerken. We verwachten live te gaan in het begin van 2015.

Over CRM-plus
CRM-plus is een jonge, dynamische consulting organisatie gericht op het succesvol maken van u als klant op het gebied van Customer Relationship Management (CRM). Wij zijn gespecialiseerd in Salesforce CRM en hebben met meer dan 250 projecten voor kleine en grote organisaties inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd als Salesforce Cloud Alliance partner. Voor meer informatie bezoek: www.crm-plus.nl.

Back To Top